Schwungreclame.nl

Merkpositionering.com is een initiatief van Schwungreclame.nl. Schwung is een creatief bureau voor online en offline communicatie. We bouwen en activeren merken, bedenken slimme marktbewerkingsconcepten en ontwikkelen creatieve creaties. Dit doen we voor ondernemende opdrachtgevers die op zoek zijn naar extra schwung! Met merkpositionering.com hebben we als doel alles wat te maken heeft met merkpositionering, branding, identiteit, corporate identity te verzamelen. Dit doen we voor studenten en professionals.(Kennis)delen is de gedachten achter de site. We hopen dat ook jij dit wilt doen. Heb je een werkstuk gemaakt/ of een rapport geschreven stuur het ons dan toe. We plaatsen het graag op deze site om zo mensen van nog meer informatie te voorzien.

Woordenboek
blog

Mode blijft terugkomen

Je kent dat gevoel vast. Je loopt in de winkel en je ziet de “nieuwste” mode. Koopt een leuk truitje en je moeder zegt ‘oo zoiets heb ik ook nog gehad’. De mode van toen komt alsmaar weer terug, maar dan natuurlijk wel een modernere versie. Zo heb je de pofmouwen. De strak aflopende broeken, hoe het genoemd werd ‘de wortelbroek’ en tegenwoordig is gemoderniseerd naar ‘de skinny broek’. En vergeet de legging niet. De legging is uit de jaren 80 en was niet weg te denken. In 2008 komt de legging weer helemaal terug en weer niet te missen in je collectie. Moeten we dan niks meer weggooien en alles maar bewaren? Ik bedoel, grote kans dat het weer in de mode komt. Toch komt het steeds moderner terug. De leggings zijn nu bijvoorbeeld in alle patronen te krijgen, in die tijd nog niet. Maar ja, wie weet komt het over een een paar jaar wel weer in dat patroon in de mode. Toch wel leuk, als je zo modeterugkomst mag meemaken.


Reacties

Laat een reactie achter

 
 
 

Poll

VraagInternet Branding versus vormgeving

Het internet is altijd in beweging. Er vinden verschuivingen plaats van techniek naar vormgeving, van flash naar HTML 5, van online brochure naar inhoud en conversiedoelstellingen.

We willen graag weten waar jij denkt dat de toekomst van het internet ligt?A. Internet Branding
B. Vormgeving


Boeken


Links