Schwungreclame.nl

Merkpositionering.com is een initiatief van Schwungreclame.nl. Schwung is een creatief bureau voor online en offline communicatie. We bouwen en activeren merken, bedenken slimme marktbewerkingsconcepten en ontwikkelen creatieve creaties. Dit doen we voor ondernemende opdrachtgevers die op zoek zijn naar extra schwung! Met merkpositionering.com hebben we als doel alles wat te maken heeft met merkpositionering, branding, identiteit, corporate identity te verzamelen. Dit doen we voor studenten en professionals.(Kennis)delen is de gedachten achter de site. We hopen dat ook jij dit wilt doen. Heb je een werkstuk gemaakt/ of een rapport geschreven stuur het ons dan toe. We plaatsen het graag op deze site om zo mensen van nog meer informatie te voorzien.

Woordenboek
blog

Reclame Beïnvloed mens

Wordt de mens beïnvloed door reclames en promoties? Ja, ik denk het wel. Ik bedoel is de kwaliteit van Chanel echt beter dan de kwaliteit van de H&M? Is de kwaliteit van de Albert heijn echt beter dan die van de Jumbo?

Je zou zeggen prijs geeft kwaliteit. In principe geef ik dat wel gelijk en ga ik daar ook van uit. Maar geef een mens is een simpel truitje zonder prijs en merkkaartje. Zou deze het verschil weten? Ik bedoel kan Chanel niet krimpen in de was of kan de kleur daarvan niet vervagen? Chanel heeft een prijskaartje en dure commercials. De mens denkt ‘je krijgt kwaliteit voor je geld’. Hoe meer je betaald hoe beter de kwaliteit.

Dit is hetzelfde met supermarkten. De gemiddelde mens gaat liever boodschappen bij de Albert heijn doen. Albert heijn heeft een huismerk en uit hier heel veel over in hun reclamecampagnes. Albert heijn heeft een aparte manier van inrichten van de winkel en het personeel komt vaak vriendelijker over. Ofwel de Albert heijn heeft een beter imago. Maar de Jumbo verkoopt toch bijna precies hetzelfde? Albert Heijn heeft veel reclame en promotie voor hun winkel. Iedereen kent de reclames van de tv, je weet wel met die man. Ook is de algemene prijs die bij de AH ligt duurder dan die bij de Jumbo. Dit geeft de mens een gevoel van kwaliteit.

Als je goed nadenkt zie je dat reclame voor kwaliteit en merktrouw van de klant zorgt.


Reacties
Arnold

Ik vind merkpositionering erg interessant. In de moderne wereld is het overal! Ik ben er nu op gewend. Wat ik echt leuk vind is wanneer reclame slim en innovatief is. Zoals het artikel over praat, denk ik dat reclame de mensheid beïnvloedt.
Some genuinely great information, Glad I discovered this. Good teaching is onefourth preparation and threefourths theater. by Gail. egbfebeakfgccbeg

Some genuinely great information, Glad I discovered this. Good teaching is onefourth preparation and threefourths theater. by Gail. egbfebeakfgccbeg
celine bags

Those people baths have a dull vapor generators, helping to make the tub more pleasant. The conventional shower party enclosures encompass check out structure, the specific upper limit, but the walnuts, screws, and in addition products, may recommended to get each pha
Naam/bedrijfsnaam

lasix medline iebvu buy cialis online hiyso car insurance quotes :[

Laat een reactie achter

 
 
 

Poll

VraagInternet Branding versus vormgeving

Het internet is altijd in beweging. Er vinden verschuivingen plaats van techniek naar vormgeving, van flash naar HTML 5, van online brochure naar inhoud en conversiedoelstellingen.

We willen graag weten waar jij denkt dat de toekomst van het internet ligt?A. Internet Branding
B. Vormgeving


Boeken


Links