Schwungreclame.nl

Merkpositionering.com is een initiatief van Schwungreclame.nl. Schwung is een creatief bureau voor online en offline communicatie. We bouwen en activeren merken, bedenken slimme marktbewerkingsconcepten en ontwikkelen creatieve creaties. Dit doen we voor ondernemende opdrachtgevers die op zoek zijn naar extra schwung! Met merkpositionering.com hebben we als doel alles wat te maken heeft met merkpositionering, branding, identiteit, corporate identity te verzamelen. Dit doen we voor studenten en professionals.(Kennis)delen is de gedachten achter de site. We hopen dat ook jij dit wilt doen. Heb je een werkstuk gemaakt/ of een rapport geschreven stuur het ons dan toe. We plaatsen het graag op deze site om zo mensen van nog meer informatie te voorzien.

Woordenboek
blog

Nijntje Vs Hello kitty

Nijntje Nijntje is in 1955 geboren door Dick Bruna. Dit is een van de weinige levende Nederlandse kunstenaars die wereldwijd bekend is. Vooral door het ontwerp van het konijntje Nijntje. Dick Bruna heeft een serie kinderboeken uitgebracht en later ook nog een tvserie. Nijntje was dan ook erg populair in deze tijd en eigenlijk tot dat Hello Kitty kwam. Hello Kitty Hierna kwam een nieuw personage ook wel Hello Kitty genoemd. Hello Kitty is in 1974 geboren door het Japanse bedrijf Sanrio. Alle kinderen nu zouden Hello Kitty leuker vinden dan Nijntje. Hello Kitty is namelijk meer van deze tijd en ook erg populair. Je hebt hier broodtrommeltjes, potloden, alles van. Kan een kind hier nog wel onderuit? Ook Helly Kitty heeft een tvprogramma. Look-a-like Dick Bruna ziet Hello Kitty als een kopie van zijn Nijntje, wat ook niet zo gek is. In principe is Helly Kitty gewoon hetzelfde als Nijntje. Het heeft allebei hun eigen vriendjes, gaan hetzelfde door het leven en kinderen zijn er dol op. Voor wie ben jij?Reacties
nod32 internet security 5 ключи

Very interesting. I think you can and stay.,
стайн книги скачать

What is this?,
стайн книги скачать

What is this?,
nod32 internet security 5 ключи

Very interesting. I think you can and stay.,

Laat een reactie achter

 
 
 

Poll

VraagInternet Branding versus vormgeving

Het internet is altijd in beweging. Er vinden verschuivingen plaats van techniek naar vormgeving, van flash naar HTML 5, van online brochure naar inhoud en conversiedoelstellingen.

We willen graag weten waar jij denkt dat de toekomst van het internet ligt?A. Internet Branding
B. Vormgeving


Boeken


Links