Schwungreclame.nl

Merkpositionering.com is een initiatief van Schwungreclame.nl. Schwung is een creatief bureau voor online en offline communicatie. We bouwen en activeren merken, bedenken slimme marktbewerkingsconcepten en ontwikkelen creatieve creaties. Dit doen we voor ondernemende opdrachtgevers die op zoek zijn naar extra schwung! Met merkpositionering.com hebben we als doel alles wat te maken heeft met merkpositionering, branding, identiteit, corporate identity te verzamelen. Dit doen we voor studenten en professionals.(Kennis)delen is de gedachten achter de site. We hopen dat ook jij dit wilt doen. Heb je een werkstuk gemaakt/ of een rapport geschreven stuur het ons dan toe. We plaatsen het graag op deze site om zo mensen van nog meer informatie te voorzien.

Woordenboek
Nieuws

IMAGOSCAN.com

3-09-2013

Wat doet de ImagoScan? De scan drukt de waarde van een merk, of het effect van een campagne hierop, uit in de vorm van een rapportcijfer. De ImagoScan geeft inzicht in hoe respondenten je merk beleven, onder andere aan de hand van de Archetypen van Jung en het concurrerendewaardenmodel van Quinn. Ook persoonlijkheidskenmerken, geografische informatie en andere filteropties zijn zichtbaar op het resultatendashboard.

Met de ImagoScan maak je een scan aan voor een bepaalde (korte) periode. De hiervoor relevante sociale platformen (Facebook, Twitter, LinkedIn) selecteer je zelf: de app genereert één bericht op desbetreffende timeline. Daarnaast is er de mogelijkheid om je contacten een persoonlijk bericht te sturen. De feedback is vervolgens in de app inzichtelijk voor de scan-eigenaar. Ook je eigen database is in te zetten.

Na de onderzoeksperiode zijn de resultaten via het dashboard in de app te bekijken. Hierin kan geselecteerd worden op geslacht, leeftijd, inkomen, opleiding en gezinstype van de respondenten. Verder is inzichtelijk waar je publiek het merk / de campagne van kent, waar zij zich bevindt (o.b.v. Google Maps) en wie als grootste concurrent wordt beschouwd. Tenslotte laat de zogenaamde BrandMeter zien hoe jouw merk of campagne scoort ten opzichte van alle anderen die gescand zijn via de app.

Gratis verkrijgbaar voor zowel Apple als Android. Try us! We zijn benieuwd naar je mening
Poll

Vraag
Models
Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model

Boeken


Links