Schwungreclame.nl

Merkpositionering.com is een initiatief van Schwungreclame.nl. Schwung is een creatief bureau voor online en offline communicatie. We bouwen en activeren merken, bedenken slimme marktbewerkingsconcepten en ontwikkelen creatieve creaties. Dit doen we voor ondernemende opdrachtgevers die op zoek zijn naar extra schwung! Met merkpositionering.com hebben we als doel alles wat te maken heeft met merkpositionering, branding, identiteit, corporate identity te verzamelen. Dit doen we voor studenten en professionals.(Kennis)delen is de gedachten achter de site. We hopen dat ook jij dit wilt doen. Heb je een werkstuk gemaakt/ of een rapport geschreven stuur het ons dan toe. We plaatsen het graag op deze site om zo mensen van nog meer informatie te voorzien.

Woordenboek
Nieuws

Nederland staat wereldwijd op 1 qua Twitter en LinkedIn gebruik

27-4-2011

Social Media ComScore heeft vandaag de resultaten naar buiten gebracht van een onderzoek naar het sociaal netwerk gebruik in Nederland gebaseerd op de Media Metrix service. Het onderzoek toont aan dat de Nederlandse social netwerk markt sterk door blijft groeien als sites als Facebook, Twitter en LinkedIn hun marktaandeel uit breiden, Hyves blijft nog wel de absolute nummer 1. "The social networking market in the Netherlands is really quite unique and full of interesting storylines," aldus Mike Read, svp en managing director van comScore Europa. "Het is een van de weinige markten waar een lokaal sociaal netwerk [Hyves] nog steeds groter is dan Facebook, maar de site van Zuckerberg heeft wel een stijgende lijn te pakken.

Een ander interessant facet van de Nederlandse markt is dat ze wereldwijd de hoogste Internet penetratie hebben voor 2 van de grootste wereldwijde social networking sites, Twitter en Linkedin." De social networking categorie groeit in Nederland flink door met + 18% tot 11,5 miljoen bezoekers in maart 2011 (representatief voor 96% van de online populatie). Hyves staat nog bovenaan met meer dan 7,6 miljoen bezoekers in maart, maar Facebook wint veel terrein, maar liefst 76% omhoog ten opzichte van vorig jaar tot bijna 6,6 miljoen bezoekers. Twitter en Linkedin staan 3e en 4e met beide bijna zo'n 70% omhoog ten opzichte van een jaar eerder naar iets meer dan 3 miljoen bezoekers.

Poll

Vraag
Models
Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model

Boeken


Links