Schwungreclame.nl

Merkpositionering.com is een initiatief van Schwungreclame.nl. Schwung is een creatief bureau voor online en offline communicatie. We bouwen en activeren merken, bedenken slimme marktbewerkingsconcepten en ontwikkelen creatieve creaties. Dit doen we voor ondernemende opdrachtgevers die op zoek zijn naar extra schwung! Met merkpositionering.com hebben we als doel alles wat te maken heeft met merkpositionering, branding, identiteit, corporate identity te verzamelen. Dit doen we voor studenten en professionals.(Kennis)delen is de gedachten achter de site. We hopen dat ook jij dit wilt doen. Heb je een werkstuk gemaakt/ of een rapport geschreven stuur het ons dan toe. We plaatsen het graag op deze site om zo mensen van nog meer informatie te voorzien.

Woordenboek
Nieuws

Schwung Reclame lanceert nieuwe website

15-4-2011

Als Reclamebureau kun je niet stilzitten. Het media landschap verandert razend snel. Zeker op gebiedt van internet. Schwung Reclame is zich hiervan bewust. Daarom ontwikkelde we een nieuwe website.

Niet alleen technische ontwikkelingen waren de aanleiding voor de ontwikkeling van de nieuwe website. Het wasbelangrijker voor schwung hun propositie nog eens goed onder de loep te nemen. Dit resulteerde in 3 peilers:

1. Merken bouwen
2. creatieve creaties/producties (internet en traditionele media)
3. Internet branding


Met name het laatste punt is een aanscherping op de bestaande visie gebleken. Volgens Schwung Reclame is het bij de realisatie van websites, webshops, communities en andere web applicaties van primair belang de het 'branding' aspect goed in de gaten te houden. Hiermee doelt Schwung op meer dan vormgeving alleen. Propositie, doelgroep- en productsegmentatie en nog veel meer, zijn succesbepalende factoren.

Kijk gerust een op de website:

www.schwungreclame.nl
Poll

Vraag
Models
Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model Model

Boeken


Links